Самоврядування 2016/2017 н.р.

21 лютого 2017 року в рамках конференції учнівського самоврядування "Запоріжжя III тисячоліття" прес-центр Класичного презентував майстер-клас по створенню шкільної газети. Журналісти, учні старших класів, провели учасників майстер-класу крок за кроком від ідеї до створення журналістського матеріалу у жанрі новини та продемонстрували, що шкільна газета — це не просто кілька листів  інтерв'ю та статей, це простір, де учні мають можливість реалізувати свої організаторські, літературні, публіцистичні та дизайнерські здібності.

    У роботі майстер — класу взяли участь Івановська Поліна, Демченко Аліса, Тихонова Софія, Лешкевич Іван, Степанов Данило, Гугнін Олександр. Відеоматеріал до презентації підготувала Доценко Анастасія.

 

25 березня 2017 р. команда ліцейського самоврядування взяла участь в V Форумі лідерів учнівського самоврядування "Ми-майбутнє щасливої країни" у форматі квесту та виставки шкільної преси.
Форум проходив за сприяння Обласного центру патріотичного виховання молоді, організації Червоного хреста, Центру допомоги учасникам АТО і ЗОІППО. На урочистому відкритті ліцеїсти Класичного виконали гімн учнівського самоврядування.

Склад команди: 

Гугнін О.,   Запісов О.,    Тихонова С.,    Меняйло В.,     Ковінкіна Д.,     Ткачук А., Бородіна А.,  Москвічов Б., Безбородько О., Мєзєнцова Є., Дем'янова Д. 

під керівництвом координатора ліцейського самоврядування Самойленко І.І., заст. директора з виховної роботи Гончаренко М.М. і вчителя журналістики Бариш Т.В.

 

     Всесвітній день боротьби зі СНІДом, 1 грудня, давно став для ліцеїстів особливою датою. З ініціативи самоврядування, багато років цей день наповнений благодійними заходами, навчальними фільмами, підготовкою стінгазет, які символізують співпереживання і відповідальність дітей  по відношенню до ВІЛ-інфікованих людей. У 2016 році ліцеїстам було запропоновано скористатися цікавою для них формою подачі інформації — відеороліками —  і зняти фільм про проблему СНІДу і труднощі, з якими стикаються ВІЛ-інфіковані люди в сучасному суспільстві.

5-А https://yadi.sk/i/HWLWunpu3HQQ6W

5-Б https://yadi.sk/i/kPRQ5NUv3HQQMY

7-А https://yadi.sk/i/_eCGYqrZ3HQQSv 

9-Б https://yadi.sk/i/6jHq5Ssd3HQQWW

10 https://yadi.sk/i/NORWrId73HQQs5

11 https://yadi.sk/i/Unk9Nx8v3HQQbu