Хореографічний колектив “Грація”

   

   Хореографічний колектив “Грація” Запорізького класичного ліцею було створено у листопаді 2017. Засновником та рерівником колективу є Антюшина Олена Вікторівна. На сьогоднішній день колектив складаеться з 28 учнів та постійно поповнюеться новими даруваннями. Виховання художнього смаку, культури, знайомство з хореографічним мистецтвом, розвиток творчіх здібностей дітей — головна мета роботи керівника колективу.
   Висока виконавська майстерність, яскравий акторський талант вихованців, художня довершеність танцювальних номерів, барвиста палітра костюмів і багацтво музичного супроводу були гідно оцінені глядачами та журі багатьох конкурсів та фестивалів. “Грація” багаторазовий переможець міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, неодноразовий володар призових місць, Почесних грамот.
   Насичена концертна діяльність, цікавий навчально — виховний процес, перемоги в конкурсах та фестивалях хореографічного мистецтва допомогли створити в колективі атмосферу єдності, творчого підйому, єдиної родини — педагога, вихованців та їх батьків.