Обласна виставка «Освіта Запорізького краю- 2022»

Завершила свою роботу обласна педагогічна виставка «Освіта Запорізького краю-2022». Попри важкі часи, збільшився інтерес до виставки, зросла якість представлених робіт, і це свідчить про значущість методичного заходу та професійність педагогів Запорізького регіону. 

Експертиза матеріалів показала, що переважна більшість робіт характеризуються новизною і актуальністю тем, різноманітною тематикою, змістовністю, що вказує на постійний пошук та творчий підхід педагогічних колективів, відповідають державним освітнім стандартам. 

Учителі Запорізького класичного ліцею прийняли участь у виставці та представили на розсуд журі цікаві методичні дослідження та проекти.

Результати перевершили очікування!

У номінація «Інновації у викладанні навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти» призові місця отримали плеяда учителів-новаторів:

Сіпакова Л.Ам. (3 місце);

Кругліченко Я.О. (3 місце)

Корольова Л.М., та Космакова Л.Є. (3 місце)

У номінація «Інноваційна модель управління закладом освіти в умовах Нової української школи» почесне ІІІ місце посіла заступник директора з навчально-виховної роботи Корольова Л.М.

У номінація «Розвиток творчої особистості дитини у закладах позашкільної освіти» Коваленко Н.О. посіла почесне ІІ місце.

Отримали дипломи учасника виставки учителі Дребущак І.Л., Горелова А.М., Максименко В.О., Буткова І М.