Ансамбль естрадного співу

   http://estradniyvokal.blogspot.com

    Відділення естрадного вокалу в Запорізькому класичному ліцеї представлено двома формами роботи з дітьми: індивідуальні заняття, які спрямовані на постановку голосу, формування власної, індивідуальної манери виконання, оволодіння рядом технічних естрадний прийомів, а також групові заняття, під час яких ліцеїсти навчаються основам правильної роботи з голосом, роботі в колективі.

     Головною метою наших уроків є розкріпачення дитини, формування навичок резонансного співу, вільного використання технічних особливостей естрадного вокалу, навчання роботі з різними конфігураціями мікрофонів, навчання сценічної майстерності для того, щоб в результаті ми отримали не просто вокаліста з широким діапазоном, а справжнього артиста.

     Учні вокального відділення щорічно беруть участь у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах і фестивалях, займаючи гідні призові місця.

     Ще однією особливістю роботи вокальної студії є регулярні записи на студії звукозапису, а також зйомки відеокліпів. Всі кліпи ви зможете подивитися на каналі Лавринець Анастасії на YouTube.


     Індивідуальний підхід до кожного учня, ігрові форми уроків, величезний теоретичний багаж знань, закріплений на практиці, сучасний репертуар на різних мовах, досвід роботи на студії, участь в конкурсах і фестивалях — це лише деякі аспекти, які дають можливість підростаючим артистам вчитися із задоволенням.

http://