Спортивні досягнення 2016/2017 н.р.

     Змагання з волейболу пройшли в школі "Престиж" і були організовані за підтримки фонду UNICEF. За перемогу на цьому етапі боролися три команди, що представляють свої міста. Запоріжжя було представлено командою із Запорізького класичного ліцею, яка складалася  з кращих волейболістів-учнів старшої ланки. Збірна Ліцею провела чимало часу у спортивній залі під чуйним керівництвом викладачів-тренерів Цехмейцструк Олени Федорівни і Ляхова Олександра Петровича. І це дало результати! Ліцеїсти  завоювали перше місце, продемонструвавши прекрасну підготовку і злагоджену гру.

 

X командне мiсце у Всеукраiнському фiзкультуно-патрiотичному фестивалi “ Козацький гарт”.

Ми вiтаємо наших спортсменiв: Сцибу Ганну (6-А); Трещова Яна (7-А), Таланову Наталiю (7-Б), Тарчанiну  Веронiку ( 8-Б), Андрiшко Iллю (8-Б), Дихно Р. (8-А), Романенко А. (11), Фьодорова А. (11), Степанова Данила (10) та вчителей фiзкультури Класичного лiцея — Цехмейструк О.Ф. i Ляхова О.П.

Фото Тихонової Софії

 

3 мiсце посiла команда Класичного у районному турнiрi з волейболу!

Склад команди 11 класу: Гугнін О., Гелетій І., Татарінов М., Кірієнко Д., Степанов Д., Шафоростов К.

Фото Еременко Мирослави

 

 З 3 по 7 квітня 2017 р. команда 6-А  під керівництвом учителів фізкультури Цехмейструк О.Ф. та Ляхова О.П. представила Класичний на дитячому спортивному фестивалі "Відкриті уроки футболу". Фестиваль проходив під егідою дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, дитячого відділу УЕФА і зусиллями згуртованої команди вчителів фізкультури м.Запоріжжя. Триденне тренування у вигляді проходження спортивних станцій кожної з команд (всього 10 команд-учасників) підготувало  юнаків до фінального турніру з футболу, який відбувся 6 квітня на стадіоні "Локомотив" . Солодкі призи, море позитивних емоцій та заряд бодьорості отримали всі учасники!

https://www.youtube.com/watch?v=4ZYi3tWwALM

Фото Тихонової Софії

 

images 10 квітня  пройшов турнір з футболу серед школярів Запорізької області "UNICEF Football Cup"  з метою залучення школярів до спільної взаємодії і об"єднання у спортивному русі, сприяння  соціальній згуртованості та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Запорізькій області.

Команда Класичного під керівництвом учителя фізкультури Ляхова О.П.  виборола 4 місце серед учасників.

 

 

 

11-12 квітня відбулася першість району з волейболу серед дівчат. Команда Класичного під керівництвом вчителя фізкультури Цехмейструк О.Ф. зайняла 4 місце!

 

Фото Тихонової Софії

 

3-4 травня 2017 роки команда футболістів Класичного під керівництвом Ляхова О.П. взяла участь в шкільному турнірі "Шкіряний м'яч". Хлопці гідно представили Ліцей на змаганнях, проявивши командний дух і прагнення до перемоги.