А ви готові до конкурсу?

Ще Василь Сухомлинський говорив, що людина, для якої книжка уже в дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчує себе обділеною, збіднілою, спустошеною.

А для вас книжка вже встигла стати мудрим другом, порадником? То поділіться своїми враженнями! Адже книжки на те і пишуть, щоб їх читати, а читаються, щоб роздумати над прочитаним. 
У вас є гарна нагода пороздумувати, заодно і участь у конкурсі взяти. Що, невже не чули? То ловіть свіженьку інформацію.

Кафедра видавничої справи, редагування та української філології Інституту журналістики і масової комунікації (Класичний Приватний Університет) оголошує конкурс на кращий відгук на прочитану книгу для прихильників сучасної літератури.
Номінації: 
— „Кращий відгук на твір сучасного українського автора”;
— „Кращий відгук на твір сучасного зарубіжного автора”.

За результатами конкурсу учасники та переможці одержують знижки в оплаті за навчання в Інституті журналістики і масової комунікації.
Прийом робіт до 31 березня 2016 р.

Нагородження переможців відбудеться в кінці квітня 2016 р.

Заявки та конкурсні роботи подаються в електронному вигляді на e-mail: staicy@ukr.net або в роздрукованому за адресою: м. Запоріжжя, вул. Жуковського, 70-б, ауд. 118 головного корпусу Класичного приватного університету.

Контактна особа – Бессараб Анастасія Олександрівна, тел.: 067-26-06-809; 066-87-49-707, e-mail: staicy@ukr.net.

Ну, ось, тепер ви точно в курсі конкурсних подій)) Тож, гайда надихатися на створення прекрасного. Приємної вам музи і гарних перемог! 

http://virtuni.education.zp.ua/info_cpu/node/4301