До уваги батьків!

    З метою визначення особливих освітніх потреб дитини, розроблення рекомендацій щодо програми навчання, особливостей організації психолого-педагогічної допомоги відповідно до потенційних можливостей психофізичного розвитку дитини в ІРЦ проводиться комплексна психолого-педагогічна оцінка розвитку дитини за умови надання відповідних документів.

Визначення часу та дати проведення комплексної оцінки

встановлюється за попереднім записом по телефону: 095 9463 764

1.Наявність документів:

1.1. Документи, що посвідчують особу батьків (одного з батьків) або законних представників.

1.2. Свідоцтво про народження дитини.

        1.3. Індивідуальна програма реабілітації дитини з інвалідністю (у разі інвалідності).

1.4. Форма первинної облікової документації № 112/0 “Історія розвитку дитини”, затвердженої МОЗ, у разі потреби — довідки від психіатра.

 1.5.Письмова заява  батьків (одного з батьків) або законних представників дитини; надання письмової згоди на обробку персональних даних дитини згідно постанови КМУ від 12.07.2017 №545.

 

2. У разі коли дитина з особливими освітніми потребами здобуває дошкільну або загальну середню освіту, до заяви можуть додаватися:

2.1.Психолого-педагогічна характеристика дитини із зазначенням динаміки та якості засвоєння знань під час навчання, підготовлена відповідним педагогічним працівником та затверджена керівником відповідного закладу освіти.

2.2. Зошити з рідної мови, математики, результати навчальних досягнень (для дітей, які здобувають загальну середню освіту), малюнки.

2.3. Документи щодо додаткових обстежень дитини.

3. У разі коли дитині з особливими освітніми потребами вже надавалася психолого-педагогічна допомога, до ІРЦ по Вознесенівському району подаються:

3.1. Попередні рекомендації щодо проведення комплексної оцінки.

3.2.Висновок відповідних фахівців щодо результатів надання психолого-педагогічної допомоги із зазначенням динаміки розвитку дитини згідно з індивідуальною програмою розвитку.

4.ІРЦ по Вознесенівському району можуть проводити комплексну оцінку за місцем навчання та/або проживання (перебування) дитини. Графік проведення комплексної оцінки обов’язково погоджується з керівником відповідного закладу освіти, закладу охорони здоров’я та батьками (одним з батьків) або законними представниками дитини за два тижні до початку її проведення.

(Згідно з Положенням про Інклюзивно-ресурсний центр по Вознесенівському району міста Запоріжжя департаменту освіти і науки Запорізької міської ради,затвердженим наказом директора департаменту освіти і науки

Запорізької міської ради від  25.01.2018 № 26р, розділ 3. «Організація проведення комплексної оцінки»).

 

Загальні відомості

 

Повна назва центру: Інклюзивно-ресурсний центр по Вознесенівському району міста Запоріжжя департаменту освіти і науки Запорізької міської ради.  Скорочена назва: ІРЦ по Вознесенівському району.

 

— Місцезнаходження ІРЦ по Вознесенівському району:

  69057, м. Запоріжжя, вул.Олександра Матросова, буд. 16.

 

— Засновником і власником ІРЦ по Вознесенівському району є територіальна    громада міста  Запоріжжя в особі Запорізької міської ради. Органом управляння ІРЦ по Вознесенівському району є департамент освіти і науки Запорізької міської ради.  

 

ГРАФІК РОБОТИ

ІРЦ  по Вознесенівському району

 

понеділок  — четвер     8.00-17.00     

                                                       перерва 12.00-12.45

п’ятниця                       8.00-15.45    

                                                       перерва 12.00-12.45

 

 

Заява

https://drive.google.com/file/d/1qj5E6OFYggvPR2pOOW0EHWV0-geepst9/view?usp=sharing

Згода

https://drive.google.com/file/d/1E_nSCDSPEZZ1HJ1kFZEd2oQc3t-JW_QZ/view?usp=sharing